Translate

dilluns, 26 de maig del 2014

Quarta classe,que pensem de la fama a internet?

  1. Explicació sobre que en penseu de la fama que s’adquireix per Internet. Si tot és bo o no. Si creieu que la fama per Internet és diferent a la fama de la premsa rosa.
Desde ja fa temps,molta gent ha adquirit fama a Internet,ja sigui per Facebook,Twitter,youtube...i altres llocs.Primer va començar a passar als Estats Units,i fa uns anys ha arribat a Espanya.
Ara mateix la pàgina que més esta triunfant és youtube.Està començant a ser millor que la televisió.A Amèrica,hi ha gent amb més de 10 milions de suscriptors(Pewdiepie,HolaSoyGerman) i ara a Espanya ja hi ha gent amb 3-4 milions de suscriptors(Willyrex,elrubiusOMG,Vegetta777,etc.).Molta gent coneix més a aquestes persones que a la gent que surt ara per la televisó.
Això jo crec que no és ni bo ni dolent,perquè al fi i al cap és la mateix addició la televisió que Internet.
Per la gent menor de 30 anys,és molt major la fama dels youtubers o gent d'altres pàgines d'internet que la de gent de la premsa rosa com Salvame i altres programes.Per la gent més gran,segueix sent més entretinguda la televisió.Ara mateix la fama és més reconeguda en els programes com Salvame i això,perquè la feina de youtuber no és del tot respectada.Però jo crec,que amb el temps,acabarà sent major la fama dels youtubers a la fama de la gent de televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada